Координатор на Бареков в Стамболийски заплашва жители на града

OFFNews Последна промяна на 04 май 2014 в 15:44 5524 10

Илиана Раева и Антония Първанова по време на среща с жители на Стамболийски

Координатор на „България без цензура“ в Стамболийски заплашил симпатизанти на партия „Обединена България“ и на НДСВ, че ще бъдат изхвърлени от жилищата си или няма да получат рента, ако отидат на срещата с Антония Първанова и Илиана Раева.

Това съобщи координаторът на „Обединена България“ в града Койчо Ангелов.

По думите му около 35 жители на Стамболийски са били предупредени да не ходят на предизборната среща на 2 май от координатора Атанас Мавродиев.

Една част от заплашените живеят в жилища за временно настаняване и плащат наем на Атанас Мавродиев, други пък получават от него рента за земята си.

Живеем в 21 век, наистина ли така ще се прави кампания – със страх, коментира лидерът на партия „Обединена България“ Илиана Раева, като изрази възмущението си от действията на Мавродиев.

Това, което се случва, е безобразие. Трябва да се казва истината. Бареков, който най-много говори срещу Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ако не се освободи от хора като Мавродиев, прави същото като тях, посочи Раева.

Антония Първанова пък зададе въпрос към лидера на „България без цензура“ Николай Бареков за това дали е съгласен с действията не координатора на партията в Стамболийски.

В Стамболийски беше открит и офис на НДСВ под звуците на химна на Европа, изпълнен от 10-годишно гайдарче.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2014 в 23:06

ПУБЛИЧЕН АНОНИМЕН СИГНАЛ срещу лицето НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

Докладвам на всеослушание, че лицето Николай Бареков /познат като Дудука в някои специфично-сексуални, народно-артистични среди/ е опасен за обществения ред, благоприличие, физическо и психическо здраве.
Нека четат внимателно народния любимец Делян Пеевски, неговата медийна майка-праска Ирена Кръстева, и задунайските управители Цветан Василев и Ахмед Доган, нека четат и всички знайно-незнайни господа и госпожи Олигарси и Олигархчета, начело с господин Олигарски. /Безплатно е – могат да четат и Обикновените Олигофрени, ... щом всяка седмица успяват да си купят и прочетат вестник „Уикенд”, без да се изцапат в него/
Деляне, Догане, Ирено, Цветане! Имам достоверна оперативна информация, че лицето Николай Бареков работи срещу Вас – моралните стожери на нацията!
Той лицемерно ви целува ръцете /и други, по-скришни места/, харчи ви нашироко парите, но всъщност дълбоко ви заблуждава, във връзка с платения от вас негов проект „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”. Тоз подлец всъщност е решил да ви изпързаля, да ви издърпа килимчето, направо – да ви разкаже игричките... На вас – големите играчи!!! Докато вие давате луди пари на тоз Дудук, той подло и лицемерно ви гласи гаден номер, забива ви нож в гърба:
Дудука казал, че щом станел Премиер /работата била вече уредена, и то с ваша помощ/, щял ... да ви бие дуспата! Щял, представете си, да отстреля заедно с Вас, и цялата Света Олигархия от ДС и КГБ, дето ореола и осветява, с платена от Газпром светлина, правилния път на България вече 25 години...
О,О, Олигарси, напразно харчите за тоз подлец и лицемер спечелените с много /наша/ пот и кръв, /ваши/ пари! Зад гърба ви, всъщност подлият Дудук го играе на патриот, прави се на светец - същи нов Левски, с извинение! Чува се, говорел по тайни седенки: Ако спечелел – щял да спечели цял народ, ако загубел – губела само светата Олигархия... Тая, дето му плаща сметките!!!
Господа Олигарси, Олигархчета, и Обикновени Олигофрени, не виждате ли: Туй момченце вече се е взело много на сериозно! Не усещате ли, че направо си е повярвал – щял да спечели цял народ?! Да спечели милион - добре, да спечели милиард – още по-добре... Ама да спечели цял народ, хайде де – че кой ще го изтърпи, тоз жалък неблагодарен посерко и смешник!?...
Бареков - премиер! Бареков – спасител!! Бареков – на всяко гърне похлупак!!! Докога, питам аз, господа и другари, ще търпите тез негови тъпи селски номера? Докато ви изпързаля-я-я, отговаря разума и опита на здравите сили, нали!?... Е, трябва ли, тогава, после, зорлем... като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като Емил Кюлев???
Затова, преди Дудука да е сгазил лука, преди да е осрал цяла България, спасявайки я от Вас – моля ви, вземете спешни мерки:
Щом Бареков иска да е Премиер – уредете му премиера в някоя ваша чалга-телевизия, да весели народа, по живо, по здраво!
Щом Бареков иска да е Спасител – пратете го спасител на плажа в Слънчев бряг, да спасява народа цяло лято, колкото си ще!
Изобщо, ако наистина сте Олигарси, ако все още ви се чува думата: Не се трае вече таз простотия! Спрете тоз тъп сериал, стига тоз бездарен бигбрадър!
С ДУДУКА – ДО ТУКА, ПРЕДИ ДА СГАЗИ ЛУКА !!!

05.05 2014 в 13:34

Ако под “млади партии",разбирате такива,финансирани от млади мутри от ДПС и такива,с "млади" лидери като Любен Дилов-син и Каракачанов,значи и 70-годишната ми баба е млада!Що се отнася до опетняването,то може да става и в непартийна среда а и никога не е късно да станеш зарезил!

05.05 2014 в 13:28

Ако под “млади партии",разбирате такива,финансирани от млади мутри от ДПС и такива,с "млади" лидери като Любен Дилов-син и Каракачанов,значи и 70-годишната ми баба е млада!Що се отнася до опетняването,то може да става и в непартийна среда а и никога не е късно да станеш зарезил!

04.05 2014 в 19:08

Ми прав е Атанас Мавродиев, грижи се за съгражданите си,ако някой с по-лабилна нервна система ги види отблизо тия не доклатени кощрамби ,може да получи сърдечен удар.

04.05 2014 в 18:28

За пореден път Първанова лъже и маже с нейните глупости из медиите, та тя друго и не може, все се чуди само с каква провокация да влезе в медийната среда само и само да се заговори за нея. Или пак ще лъжете народът само и само да можете със съпругът си да крадете от българският данъкоплатец госпожо Тони Фарма?

04.05 2014 в 17:37

Колко плати Емел Етем, за да влезете в Евро парламента, г-жо Първанова, когато никой тогава не Ви познаваше? Имате ли други доходи, освен депутатската заплата и лобирали ли сте за разни фармацевтични фирми! Как така стана, че цялото Ви семейство е с Вас в Брюксел и съпруга Ви се уреди да работи в Брюкселската Кралска болница? Смятам, че Вие драпате за пореден път за Евро парламента, защото имате само и единствено лични интереси и изобщо не работите за България!

04.05 2014 в 17:14

Забавно ми се вижда, те тези работи се правят с пари бе хора, заплахи да, това да не е 90-те и мутренските времена!

04.05 2014 в 16:58

Хм, не знаех че тази партия още съществува. Очевидно госпожата говори от свое лице, а не от името на НДСВ, защото Н.В. никога не би допуснал негово лице да плещят врели-некипели.

04.05 2014 в 16:47

Че НДСВ съществуват ли още и кой им ходи на срещите?

04.05 2014 в 16:35

Истината е, че трябва да изгоним статуквото от парламента и да дадем път на младите партии, които не са опетнени