Каракачанов за резултата: Има 2 варианта

OFFNews 04 април 2021 в 20:26 2852 0

Красимир Каракачанов

Нека да изчакаме крайните резултати, призова от Плевен лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след края на изборния ден. По думите му предстои да видим какво мислят политическите лидери – на партиите, които досега са били парламента, и на тези, които ще влязат в 45-ото Народно събрание. Каракачанов заяви, че има два варианта – "да надделее политическият егоизъм, който гледаме 31 години, а другият вариант – да надделее здравият разум".

Мисля, че българският избирател оцени направеното. ВМРО успя да мобилизира патриотичния вот, макар и не на 100%, каза Юлиан Ангелов от ВМРО.

ВМРО направи една от най-добрите кампании от всички политически партии. Ще продължим с нашите виждания и тези и ще отстояваме интересите на България, както сме го правили винаги. Благодаря на всички българи, гласували за нас! Надявам се партиите в бъдещото НС, изключвам ДПС, да намерят общ език и да направят така, че България да излезе от тази пандемия, от тази криза. ВМРО може да води разговори с всички, с изключение на ДПС. Нашата цел е да изпълним предизборните си обещания, а не самоцелно участие във властта, коментира още Юлиан Ангелов пред Нова телевизия.

Според първите данни след края на изборния ден (екзит пол) ВМРО е на седмо място и взема около 4%, т.е. намира се на ръба на бариерата за влизане в Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!