Каракачанов: Трябва ли, когато някой е вдигнал чаршафа от полюции, да ходим на избори?

OFFNews 06 ноември 2016 в 23:05 11098 2

Българският народ има вече много голямо представителство в наше лице и победата ни вече е постигната, заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Благодаря на всички патриоти, това са около 600 000 човека, които ни подкрепиха, ще изненадаме социолозите, в някои от секциите в София сме първа политическа сила, заяви кандидатът за президент на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов. Ние правим само изненади, допълни той. 

Ние сме едно, като един юмрук, който в бъдеще ще налага правилните решения за българската политика, заяви още Каракачанов за съюза с Валери Симеонов и Волен Сидеров. Тепърва ще видите какво означава български патриоти, каза още Каракачанов. Той подчерта, че резултатът на патриотите е три пъти по-голям от този на ДПС. Битката продължава, тя включва и вдигане на пенсиите на гражданите, допълни Каракачанов. 

Нито един глас подаден за нас, не е загубен, ще се видим отново с всички, с които заедно постигнахме този отличен резултат, каза кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев. 

Знаете, че мога да говоря много, но сега има нужда от дела, от умни действия, заяви Волен Сидеров. Нашата идеология е истинска, оттук нататък продължаваме държавнически отговорно, допълни той. Не очаквайте от нас екстремни действия, каза още Сидеров. 

За нас гласуването е по съвест, как си представяте да се изправим като чобани и да кажем на хората които са гласували със сърце и душа за нас "Гошо или Пешо, гласувай за този или онзи", отговори Каракачанов на въпрос кого ще подкрепи на втори тур. 

Имаме интерес от предсрочни избори, защото Обединените патриоти сме във възход, ще вкараме 45 депутати. Само ние се питаме това добре ли е за България? Трябва ли, когато някой е вдигнал чаршафа от нощни полюции, да вървим на избори? Не е ли нормално ГЕРБ и БСП да помислят за българския народ и да оставят егото си, коментира Каракачанов. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

2

Новак

07.11 2016 в 00:10

Сега разбрахме, че патриотите в България са малко под 600,000. А другите малко над 6,000,000 какви сме? Тази приватизация на родолюбието девалвира значението на понятието "патриотизъм". Същото се случи със "демокрация" , "европейски ценности", "дясно" и т.н.

13056

1

Какавидков

06.11 2016 в 23:57

Агент Иван е неудържим
 
X

Да помогнем на украинските деца!