Кандидати за депутати от БСП-София изчистиха градинка

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2021 в 15:02 939 0

София е доста мръсна, а зелените площи не се поддържат и почистват редовно. Това каза третият в листата в 24 МИР Николай Маринов. Той, заедно с Александър Димитров, който е пети в листата, председателят на БСП - Средец Кръстин Чепилов и доброволци, почистиха градинката на ул. “Цар Иван Асен II”.

„Имахме среща с избиратели в района, но видяхме, че градинката е изключително мръсно. Не беше чистено и метено дълго време. Веднага с колегите решихме да закупим ръкавици и чували и да почистим боклука, преди да започнем разговорите с хората“, обясни Маринов.

Социалистът заяви още, че Столична община и Столичен инспекторат не съблюдават за чистотата на местата за отдих, които през лятото са притегателно място за столичани.

Но и гражданите трябва да имат ангажимент и да пазят чисто и да изхвърлят отпадъците си в обозначените за това места“, допълни той.

Съвсем заслужено акцията получи одобрението на живеещите в района.

Веднага след това кандидатите за народни представители се заеха с разяснителната кампания относно машинното гласуване и запознаха избирателите с предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови