Кандидатът за кмет на София Вили Лилков пое ангажимент да упражни контрол за ремонтите на ул. 'Цар Иван Шишман'

OFFNews 16 октомври 2023 в 11:01 981 0

Лилков
На среща с жителите от квартала.

Кандидатът за кмет на столицата от "Синя София" Вили Лилков споделя възмущението на хората от квартала около ул. "Цар Иван Шишман".

Преди дни се проведе поредният протест на живеещите, където вече няколко години продължават безкрайни ремонти и движението в квартала е объркано и неудобно.

Шумът от няколко заведения, които работят денонощно, не спира от години, снопове от кабели, които отдавна трябваше да бъдат премахнати, като гирлянди висят по фасадите на къщите. Стълбовете за новото улично осветление се монтират едва сега, след като настилките вече са направени, а някои от тротоарните плочки вече са разбити.

Пред присъстващите проф. Лилков пое ангажимента да упражнява непрекъснат и безкомпромисен контрол върху изпълнението на ремонтите и строителството и да налага сурови санкции при лошо качество и отклонение от предварителните графици. Изискване на парична гаранция за всеки нов общински обект за целия гаранционен срок. Според него това ще гарантира бързо и качествено приключване на строителните дейности и ще намали неудобството и шума.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!