Ивайло Мирчев: Изпратете ме в парламента заради недостатъците ми

OFFNews 02 април 2021 в 11:07 2638 0

Ивайло Мирчев

"Наистина мисля, че не е моя работа да говоря за качествата си, нищо че сме в предизборна кампания. Затова ще ви кажа така: изпратете ме в парламента заради недостатъците ми", заяви Ивайло Мирчев, водач на листата на „Демократична България“ в Бургас и трети в столичния 24 МИР.

"Заради това, че непрекъснато побърквам всички в екипите си с невъзможни цели и не мирясвам, докато не ги постигнем. Заради това, че светкавично паля от всичко, което ощетява България. И хич не съм любезен със злоупотребилите. Заради тоталната си нетърпимост към оправданията. Заради това, че, захвана ли се с нещо, в което вярвам, абе… не знам кога да спра, наистина. Потърпевшите край мен твърдят, че се превръщам в стенобойна машина... Така че - ето ми го личното предизборно обещание: обещавам ви да правя същото и в парламента. Не за друго, ами просто не умея иначе. А тая кочина, дето трябва да я изринем, има нужда не просто от хора, които знаят какво правят, но и от адски упорити хора, упорити до безобразие", пише Мирчев в обръщение към избирателите в края на кампанията.

"Тези са сигурно най-трудните думи, които ще напиша за цяла кампания: гласувайте за мен с преференция 103 в 24 МИР в София. Трудни са, понеже не влязох в политиката, за да говоря за себе си. Влязох, за да свърша една работа, която, оказа се, няма да се свърши сама - на тая страна трябва да ѝ върнем достойнството. Виждате ли, ако България е на колене, няма как ние да сме изправени. Просто няма начин - дори и бизнесът ни да върви, дори и добре да се справяме в живота, добавя той.

Според Ивайло Мирчев е време хората да си вземат обратно държавата - както плажа в Росенец."Време е да си върнем България, да ѝ отприщим потенциала, да я вдигнем на крака - силна и свободна. Да се погрижим най-сетне за нея и за хората ѝ. Така че да не може никой, никога повече да получава гласовете на България срещу връзка банани и пакет ориз", завършва той обръщението си.

Парламентарни избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови