ГЕРБ залива с жалби РИК в цялата страна

OFFNews 11 юли 2021 в 11:54 9895 3

Снимка ГЕРБ

ГЕРБ залива с жалби избирателни комисии в цялата страна. 

След като сигнализираха, че баща на кандидат за депутат от ИТН е в СИК в Кресна, от ГЕРБ пуснаха жалба и че в СИК 37 в Карнобат, член е майка на кандидат от ИТН. 

Представител на „Има такъв народ“ е гласувал вместо възрастни хора в секционна избирателна комисия в община Айтос - в СИК 44 в село Черноград, алармираха от ГЕРБ-Бургас. 

Две от секциите в община Якоруда с над 300 избиратели не са получили машини за гласуване, сигнализират Централната избирателна комисия и Районна избирателна комисия – Благоевград от ГЕРБ-Якоруда. 

В секция 09 в село Долно Дряново, община Гърмен, не е осигурена машина за гласуване, въпреки че броят на избирателите по избирателен списък е 436, сигнализира в жалба до ЦИК и РИК-Благоевград общинският ръководител на ГЕРБ-Гърмен Верхад Ислумов. 

Коалиция ГЕРБ-СДС в Шумен входира жалба до РИК заради нарушена тайна на вота в с. Бяла река (община Върбица). В сигнала се посочва, че членът на СИК от ПП Има такъв народ – Фатме Исмаилова Дуралиева, не само инструктира гражданите как да гласуват с машините, но и си позволява да гласува от тяхно име. 

Подаването на жалби от ГЕРБ продължава, поредните засега са в Сливен, Шумен и Благоевград. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

3

kokoten

11.07 2021 в 13:07

...мама ви свинска....тепърва ще заквичите на умряло,мръсници...