Делян Пеевски, председател на ДПС, от Хасково: Можем да направим още повече - да отваряме работни места, да виждат смисъл младите да бъдат в ДПС

Защото само ако разширяваме младежката ни база, ние ще бъдем една голяма партия. За да се случи това, отпред трябва да сте вие, младежите. Разчитам на вас!

OFFNews 30 май 2024 в 19:51 1219 1

Снимка Пресцентър ДПС

Всичко, което е нужно за област Хасково, го правим. Трябва кметовете да са доволни, вие да сте доволни и най-вече хората да са доволни. Очаквам да сте третата област в държавата, по резултат за ДПС. С тези думи започна срещата с актива на ДПС в област Хасково председателят на ДПС Делян Пеевски.

Най-важното за мен са нашите хора по места, да сме близо до тях, да живеят все по-добре в местата, които управлява ДПС, да виждат всички какво прави ДПС и да искат да бъдат заедно с нас. Защото когато хората ни подкрепят ще ставаме все по-силни и ще можем да растем, подчерта лидерът.

Имаме исторически шанс да бъдем там, където трябва. От всички нас зависи това да го направим, подчерта председателят на ДПС.

Виждате през последната една година нещата не са същите за ДПС. Имаме вече уважението, което трябваше отдавна да го получим. Всички разбраха, че нашите хора не са втора класа, а са първа класа. Всички вие ще получите необходимото уважение като хората на ДПС, като достойни български граждани, подчерта Делян Пеевски.

В последната година направихме много за нашите кметове, за вас реално, за да се подобряват нещата. Може да направим още повече, трябва да отваряме работни места, трябва да виждат смисъл младите да бъдат в ДПС. Те са моята надежда. И се надявам ,след като влезем във властта, те да заемат своите достойни места в управлението, за да може да са следващата смяна, която ще управлява ДПС. Защото само ако разширяваме младежката ни база, ние ще бъдем една голяма партия. За да се случи това, отпред трябва да сте вие, младежите. Разчитам на вас, призова Пеевски.

На предизборната среща присъстваха зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов, който е и водач на листата на ДПС в Хасково, кметовете на Стамболово - Аднан Йълдъз, Минерални бани - Мюмюн Искендер, Маджарово - Ерджан Юсуф, членът на ЦОБ и кмет на Белица Радослав Ревански, както и кандидатите за народни представители от листата на ДПС в област Хасково Мюмюн Мюмюн, Серкант Сейдамед, Мехмед Лятиф, Йозджан Мехмед, Гюнер Зейнал, Сание Иса, Евгени Кисимов, Байрам Реджеб, Симеон Ангелов, Мухлис Сербест, Иса Делиимамов, Гюлай Фейзи, Лезие Емин, Зелие Мюмюн и Братан Шекеров и областният председател на ДПС Хасково Мехмед Атаман.

Парламентарни избори 2024

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх