Д-р Асен Ангелов: Принуден съм да се кандидатирам за кмет на София!

OFFNews 13 октомври 2023 в 20:38 1886 0

Ангелов

Снимка България Он еър

Д-р Асен Ангелов

Независимият кандидат за кмет на София д-р Асен Ангелов изтъкна основните мотиви за влизането си в политиката пред България ON AIR.

"Кандидатирах се, защото имам дъщеричка на една година, която догодина трябва да тръгне на градина. Семеен съм, научих се да не бъда егоист. Загрижен съм и разбирам нуждите, които имат семействата. Когато човек е сам, е лесно - слага планинските обувки и се справя, но не можеш да сложиш на детската количка гуми за офроуд. Как да стигнем до по-сериозните теми като икономика, социална политика, финанси, когато не можем да решим всекидневните?", изтъкна той

По думите му неглижираните проблемите са много - въздух, спорт, култура, социални дейности, сигурност. Затова трябва да се започне като се покаже на софиянци, че техният живот е важен. Когато това разбиране стане факт и за човека, който управлява града, тогава нещата ще се наредят.

Кандидатът за градоначалник застава твърдо встрани от политическата сцена.

"Аз не съм политик и моите избиратели са софиянци. Не искам да поляризирам и да противопоставям софиянци срещу софиянци, уважавам убежденията на всеки. Говорим за нашия град и ако столичани искат нещата да се променят, то това са моите избиратели", обясни той.

"Ако в общинския съвет има хора, които желаят да се решават проблемите, те ще работят с мен добре. Като кмет ще съм такъв, какъвто съм и като човек - добре подготвен, експерт в областта на финансите, зад гърба си имам много свършена работа. Открит пред софиянци - ще говоря за абсолютно всички проблеми. Ще започна от там, където съм най-силен - финансите на София. Няма да управлявам общината сам. С мен е и цялата листа кандидати за общински съветници, които ще бъдат в общинския съвет. Те ще са моята опора", категоричен бе отговорът на въпроса как ще управлява в условията на многопартиен местен парламент.

Асен Ангелов е кандидат за кмет на София
https://asen-angelov.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика