Борисов гласува с хартиена бюлетина, обвини Радев за датата на вота и отиде в манастир

OFFNews 04 април 2021 в 08:57 6349 4

Премиерът Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина в Банкя. 

Ако не беше инатът на президента и изборите бяха след седмица, щяхме да сме в по-добра кондиция. Процентът на заболелите върви надолу, ваксинирали сме вече над половин милион, обяви Борисов след като гласува. 

Това са най-скъпите избори, вероятно ще излязат над 150 милиона, заяви още министър-председателят, като подчерта, че не е правил точна сметка. Ако някой иска да дава по 150 милиона през няколко месеца, това си е негова работа, коментира той. 

Борисов благодари на всички, работили по организацията на изборите, и честити Великден на католиците. Така реши президентът Румен Радев, подчерта отново той за датата на вота.

„Пожелавам честни и почтени избори, за да може народът да ни подреди така, както е решил. Аз винаги съм се съобразявал с волята му, ние водихме най-толерантната и най-добронамерената кампания, показвахме направеното и резултатите. Важно е България да продължи да бъде управлявана по европейски и да бъде стабилна, каза още премиерът. Нека да отвърнем на лошото с добро и да бъдем позитивни, завърши Борисов.

След като гласува, той отиде в Дивотинския манастир. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

4

Va Ni

04.04 2021 в 13:37

А той това помни ли го:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-izborite-sa-na-28-mart-da-ne-si-tarsjat-opravdanija.html

3000

3

Emil Zhivkov

04.04 2021 в 10:12

Колкото и да са скъпи тези избори, те са неизмеримо по-евтини в сравнение със стойността на причинените поразии и мащаба на заграбеното по време на ваш'те управления, г-н Борисов! И в унисон с ваш'то демократично чувство за хумор и нескончаемите ви гръмки изказвания и несекващи баронмюнхаузеновски изхвърляния, ето една мисъл на Томас Джеферсън (сигурен съм, че не сте чували за него): „Най-силният аргумент за това, че хората трябва да имат право на лично оръжие, е самозащитата в крайни случаи – хората трябва да се защитават срещу тиранията на властта.“

9000

2

Petio Petkov

04.04 2021 в 09:33

Не пропуска да захапе Радев. И пак хвалби - при първо място по смъртност на един милион жители (не сме 7 милиона в държавата, а 5 - без емигрантите, та ситуацията е много по-зле, отколкото се отчита) и последно - по ваксиниране.

9009

1

Mi

04.04 2021 в 09:02

Да се замонаши в Дивотинския манастир!