Бойко Борисов: Синьо-червената мъгла в София беше помела всичко

Последна промяна на 25 октомври 2015 в 09:08 3335 3

Бойко Борисов: Синьо-червената мъгла в София беше помела всичко

Синьо-червената мъгла беше помела всичко в София. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който гласува в Банкя. 

Той каза, че е гласувал, "за да продължим да правим София и всичко около нея така както изглежда".

"Толкова е видимо, че няма какво да ги коментирам нещата. "Витошка" беше като бит пазар, пред общината гащи и сутиени висяха, заводът за боклук беше мечта, да има метро беше мечта... Сега всичко е ново – трамваи, тролеи, автобуси... Най-младият тролей беше колкото мене. Пакрове, градини, цветя, фонтани. Нито един работещ фонтан нямаше. Това беше като дойдох кмет. Синьо-червената мъгла беше помела всичко", обясни Борисов.

Той каза, че е гласувал за референдума и призова "всички да си дадат вота, какъвто и да е той".

Борисов коментира и кризата с натиска на границата. Според него остава неясен въпросът колко имигранти може да поеме Европа. Според него остават неясни и механизмите за това как ще става приемането. "Сега е пълен хаос и започват страните една по една да се спасяват, а ние, които сме на границата, сме на огромен риск. Само с Турция нямаме споразумение за реадмисия. Ако започнат да затравят, Германия, Австрия, Унгария, те къде ще отидат", попита Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.10 2015 в 11:23

Викторе,ти май отдавна си се присъединил към "ошашавения елекгорат" щом още вярваш на фалшификата "герП" и слугата на ДС борисоВ...Защо си затваряш очите пред простотиите ,които непрекъснато говори и върши "лидерът " на народа...чрез него ДС и комунистите продължават да управляват България?Голямата грешка е и на ЕНП,която побърза да ги приеме в своите редици на времето.Май те наистина не си дават сметка,какво значи ДС/КГБ в България.

25.10 2015 в 10:21

Психопата, ти си убедително доказателство, че простоията в България няма край!

25.10 2015 в 10:12

"...всичко било видимо..."А това,което не е видимо е по-интересното.Хайде сега ми кажете -има ли право да агитира в изборния ден...журналестите си питат,но тиквоча отговаря,като агитира за кого да гласува ошашавения електорат....Простотията в България няма край!...