Бойко Борисов: Хем бюджетът е продънен, хем кабинетът на Радев откри допълнителни 1,5 млрд. лв.

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2021 в 13:37 1629 2

Снимка ГЕРБ

Борисов попучи за подарък икона от лидера на СДС Перник Юлиан Ситарски

Румен Радев отиде в Брюксел и министърът му от Харвард най-накрая се почувства свободен да направи реална оценка на държавните финанси. Били открили допълнителен ресурс от 1,5 млрд. лв, който им давал „устойчива среда за реализиране на националните политики“. Откъде го намерихте? В чекмеджета ли? Това попита председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който заедно с актива на ГЕРБ-Перник посети местността „Мечката“ в планината Голо бърдо в пернишко.

По-късно МГЕРБ облагородиха и част от зоните за отдих, според партийния пресцентър.

„Освен свободен ресурс от 1,5 млрд. лв., Василев разбра, че имаме най-нисък дефицит и външен дълг, обезпечени са социално-икономическите мерки и парите за пенсионерите. Така оставихме страната след управлението на ГЕРБ“, категоричен бе Борисов. По думите му в страната на чудесата на Румен Радев се източват умишлено язовири, за да може да се правят внушения. „Заради публикации се правят проверки на Горанов. А имотите на Рашков кой ще ги провери? А Румен Спецов? Представяте ли си само как мачка фирмите и партньорите си, за да не обелят и дума за него вече няколко седмици“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Към членовете и симпатизантите на ГЕРБ-Перник Борисов се обърна с думите: „Стягайте се, защото ни чакат битки! Опасни хора има срещу нас. Проявява се двоен стандарт всеки ден. Непрекъснато разкриваме скандални факти около кабинета на Радев. Представяте ли си, ако всичко това се правеше от ГЕРБ!?“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

105

2

Имe на профила

26.06 2021 в 16:38

"Как е възможно "човек" да е толкова глупав? "

Учил е за маркучодържач.

3910

1

ivosav

26.06 2021 в 13:52

Как е възможно "човек" да е толкова глупав?