Бареков: Майко, аз отивам на заколение

OFFNews 25 май 2014 в 23:07 12764 32

Аз направих сериозна агитация и в ромските гета, влязох там, където върлува туберкулоза. Аз се чувствам предаден от българските роми, защото гласуваха масово за ДПС, БСП и ГЕРБ, каза на пресконференцията в изборната нощ Николай Бареков.

Той твърди, че това е станало, защото ББЦ не е купувала гласове.

Моля медиите да имат респект към хората, които гласуваха за ББЦ. Това са нормални българи, каза лидерът на "България без цензура".

С днешна дата, живея трети живот. Възкръснах един път след bTV, възкръснах след Костинброд, сега възкръснах за трети път, след тези избори. Вчера се обадих на майка си и й казах: "Майко, аз отивам на заколение. Почерпи съседите. Дай им по бутилка вино. Аз отивам на изборите с бялата риза", сподели Бареков.

Плевнелиев да подкрепи искането ни за предсрочен парламентарен вот, призова Бареков.

Поздравявам ГЕРБ, поздравявам ГЕРБ и Борисов за успеха, който постигнаха. Този успех се постигна, благодарение на пълното безхаберие на БСП и ДПС. Те излъгаха хората. Провалът на г-н Станишев е категоричен, заслужен, безалтернативен. Местан винаги би могъл да танцува върху трупа на своя политически партньор, каза Бареков.

Искаме четирите партии, които показахме на тези избори, че ни има, да седнем, да направим план за излизане от кризата, за предсрочни парламентарни избори, за служебно правителство, което да бъде определено от нашите четири партии, да бъде подкрепено от президентската институция, и да отидем на избори в следващите два - три месеца. Народът няма да се успокои. Нова зима в управление Орешарски - Местан - Станишев е авантюра за България. Ако стои ГЕРБ там, е същата работа. Нашата сила е голяма и не може да стои извън парламента, каза Николай Бареков.

В момента европейците са готови да ни приемат, защото в тази кампания имаше проруски и профашистки кандидати, каза още лидерът на "България без цензура".

Нямаме желание да стоим на едно място с Делян Пеевски и БСП, заяви Николай Бареков.

Чух, че Асен Генов ще прави протест, защото Бареков е станал евродепутат. Откачена работа - няма какво друго да кажа, допълни "новият политик".

Нямаше кебапчета - имаше духовна храна в залите, в които се срещах с хората из цялата страна, каза лидерът на "България без цензура".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!