Бареков: Майко, аз отивам на заколение

OFFNews Последна промяна на 25 май 2014 в 23:07 11700 32

Аз направих сериозна агитация и в ромските гета, влязох там, където върлува туберкулоза. Аз се чувствам предаден от българските роми, защото гласуваха масово за ДПС, БСП и ГЕРБ, каза на пресконференцията в изборната нощ Николай Бареков.

Той твърди, че това е станало, защото ББЦ не е купувала гласове.

Моля медиите да имат респект към хората, които гласуваха за ББЦ. Това са нормални българи, каза лидерът на "България без цензура".

С днешна дата, живея трети живот. Възкръснах един път след bTV, възкръснах след Костинброд, сега възкръснах за трети път, след тези избори. Вчера се обадих на майка си и й казах: "Майко, аз отивам на заколение. Почерпи съседите. Дай им по бутилка вино. Аз отивам на изборите с бялата риза", сподели Бареков.

Плевнелиев да подкрепи искането ни за предсрочен парламентарен вот, призова Бареков.

Поздравявам ГЕРБ, поздравявам ГЕРБ и Борисов за успеха, който постигнаха. Този успех се постигна, благодарение на пълното безхаберие на БСП и ДПС. Те излъгаха хората. Провалът на г-н Станишев е категоричен, заслужен, безалтернативен. Местан винаги би могъл да танцува върху трупа на своя политически партньор, каза Бареков.

Искаме четирите партии, които показахме на тези избори, че ни има, да седнем, да направим план за излизане от кризата, за предсрочни парламентарни избори, за служебно правителство, което да бъде определено от нашите четири партии, да бъде подкрепено от президентската институция, и да отидем на избори в следващите два - три месеца. Народът няма да се успокои. Нова зима в управление Орешарски - Местан - Станишев е авантюра за България. Ако стои ГЕРБ там, е същата работа. Нашата сила е голяма и не може да стои извън парламента, каза Николай Бареков.

В момента европейците са готови да ни приемат, защото в тази кампания имаше проруски и профашистки кандидати, каза още лидерът на "България без цензура".

Нямаме желание да стоим на едно място с Делян Пеевски и БСП, заяви Николай Бареков.

Чух, че Асен Генов ще прави протест, защото Бареков е станал евродепутат. Откачена работа - няма какво друго да кажа, допълни "новият политик".

Нямаше кебапчета - имаше духовна храна в залите, в които се срещах с хората из цялата страна, каза лидерът на "България без цензура".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.05 2014 в 18:58

Какви 2 милиона, какви 10 милиона бе другари? Кампанията на Дудуците беше най-малко 100 000 000 лева! Това е най-ниското политическо КПД у нас през последните 25 години! Преди 5 години дори Атака взе толкова но със 100 пъти по-малко пари, а да не говорим за останалите, като само ГЕРБ взе цели 6 депутата и то с кампания, за която не изхарчи дори разрешените 2 милиона за изборите! А това е 150 пъти по евтино! Т.е. Борисов има 150 пъти по високо политическо КПД от Дудука! Дори Станишев го бие с пъти! Без парите на олигархията Дудука няма да вземе и 0.00000000001%

26.05 2014 в 16:14

Новият месия! Как може на избори за Европарламент безумно да се обещават неща, свързани с икономически реформи? Бареков е нагъл, некомпетентен и арогантен. Напомня за Кобурготски, но няма неговия аристократизъм, напомня Волен, но е по-отблъскващ. Безумие е нормални, средноинтелигентни хора да го приемат насериозно.

26.05 2014 в 15:53

Кви 2 000 000 лв? Кампанията е поне 10 000 000 лв.
С тези пари си е платил рекламата, структурите , купил много хора за агитация в кампанията. По време на изборите са ползвани за директно купуване на гласове и вербуване чрез застъпници (индиректно купуване на гласове). Общо м/у 150 000 и 170 000 гласа купени по двата начина.
Останалите гласове си ги спечели с популизъм и агресивна кампания - но това си е законно :)

26.05 2014 в 15:53

Кви 2 000 000 лв? Кампанията е поне 10 000 000 лв.
С тези пари си е платил рекламата, структурите , купил много хора за агитация в кампанията. По време на изборите са ползвани за директно купуване на гласове и вербуване чрез застъпници (индиректно купуване на гласове). Общо м/у 150 000 и 170 000 гласа купени по двата начина.
Останалите гласове си ги спечели с популизъм и агресивна кампания - но това си е законно :)

26.05 2014 в 15:48

Няма ли кой да го освидетелства този жалък плъх.От един идиот на друг се премества акцента и вниманието на медиите.На слабоумните явно им е интересно, вярват сляпо на гнидата и им е добре да се чувстват занчими.
Така ще е докато основната част от българите не гласуват. Други ще определят битието им. 30% предимно мангали и изкукали пенсиики определят как ще живеят 100% от населението.Това е положението докато "не ми се гласува" е факт и "няма за кой" е отговор на сериозно. Жалко обаче,че не могат да четат повечето от ББЦ избирателите, но пък Булсатком си имат всичките тези 11% олигофрени, които гласуваха за това клоунче полуграмотно. Щом му се връзват,сега да го д...т!Отново и отново! Преди колко години един подобен мазен лъжец популист излезе и ги наговори същите глупости..не беше толкова отдавна, но народа е прооооост..адкси къса памет имат повечето бугари!

26.05 2014 в 13:50

Kiril Bladimirov Manolov часовниците му са на стойност ок. 150 000 лв, а за кампанията са похарчени ок. 2 000 000лв. Останалите му разходи и активи няма да коментирам, само ще кажа, че ако толкова много искаше да помага, с тези пари можеше да е помогнал на много хора. Явно все пак има много прости хора, които да гласуват за тоя дудук.

26.05 2014 в 13:40

Смешник!

26.05 2014 в 12:09

Българсаката левица спешно трябва да обедини сили– АБВ, Атака, Българска левица, БСП, Коалиция за България, за да може да има бъдеще. Иначе ДПС я води към апокалиптика. А ГЕРБ само това чакат. ЛЕВИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ !!!!!

26.05 2014 в 11:31

Да не забравиш да си вземеш бронежилетката в Брюксел, че току виж и там те заплаши някой! Нещастен дудук!

26.05 2014 в 09:53

Чий проект е ББЦ и чии пари харчи Бареков,е ясно и на слепците! Не се учудвам на властовите въжделения на "земеделците" и на "воеводите",но ми е мъчно и тъжно,че доста хора повярваха на човек,който плачейки за бедните,може да напълни със сълзите си плувен басеин,а в същото време носи часовник за 10000 лева и живее под наем от 6000 евро месечно в къща за 1 милион,купена от 25-годишни негови сътруднички! Освен това,никой не го попита точно как ще извоюва и ще плати всички огромни благини,които обеща? Защото освен всичко друго,те биха стрували много,ама много повече от милионите,които му дадоха за рекламната кампания!Вероятно има предвид печалбата от ТКЗС-тата и "безплатния" труд на трудоваците!