Ангелкова в Самоков: Пътят Дупница - Самоков е готов, както обещахме

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2021 в 11:41 1376 0

След изминалите парламентарни избори през април само ГЕРБ предложи състав на кабинет, но никой не поиска да ни чуе. Срещу нас имаше едни озлобени хора, които създаваха хаос. Същите тези хора, които днес искат властта, на практика са приватизирали и разграбвали държавата, а сега искат да се върнат като нови лица. Ние обаче ще им покажем, че отново можем да ги победим и ще ги победим.

Това заяви пред жителите на община Самоков водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов, който заедно с кандидатите за народни представители от областта откри предизборната кампания. 

Областния координатор и кандидат за народен представител Николина Ангелкова благодари на всички, които въпреки дъждовното време присъстваха на представянето на листата на ГЕРБ-СДС. „Пътят Самоков - Дупница е готов. Това е една от заявките, които дадохме с Валентин Милушев преди 4 години тук и бе изпълнена. Милиарди са вложени в пътна и ВиК инфраструктура не само в Самоков, но и в цяла София област“, посочи Ангелкова. Тя бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е показала, че има решения в трудни времена на пандемия. „Ние сме доказали, че можем да работим за реализиране на интересите на хората. Вярвам, че отново ще поставите на първо място в София област Коалиция ГЕРБ-СДС на изборите на 11 юли“, завърши Ангелкова.

Кандидатът за народен представител от Самоков Валентин Милушев подчерта, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развитието на общината от правителствата на Бойко Борисов. „Служебното правителство се опитва да разруши това, което Борисов и неговите три кабинета са градили повече от 10 години. Не ме е срам заедно с моите колеги да поискаме вашето доверие“, бяха думите на Милушев. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС призова жителите на Самоков да подкрепят силния отбор на ГЕРБ. Той бе категоричен, че това е партията, която работи за развитието на общините и на цяла България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови