Quantcast

Ако читателите ни избираха евродепутати: ГЕРБ и РБ с огромна преднина

ОFFNews Последна промяна на 19 май 2014 в 10:01 6529 33

Анкета
Избори 2014

ГЕРБ и Реформаторският блок щяха да са големите победители в изборите, ако читателите на OFFNews избираха представителите ни за Европарламента.

Това сочат временните резултати от анкетата ни, в която все още можете да гласувате в долната дясна част на страницата.

Лидерът в допитването ГЕРБ води с 35% от гласовете, следван от реформаторите с 31 на сто. Те са получили съответно 4850 и 4303 гласа от общо 14 018 гласували.

Нито една друга формация не е събрала толкова голяма преднина.

Третата политическа сила в нашата анкета е Коалиция за България, която едва минава прага за едно евродепутатско място със своите 6% (минималният праг е 5,88 на сто - б.р.) и 882 гласа.

На ръба за влизане в ЕП щяха да са ПП "Зелените" и "Атака", които се нарежда плътно зад КБ с по 5%. Партията на Бареков "България без цензура" е под прага - с 4%.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.05 2014 в 12:19

До 35 - Няма как да почнеш изречението с "извинявай", без да чувстваш вина у себе си, при това после да нападаш коментатора, само задето имал различно мнение от твоето. Явно разбирате демокрацията само като поредната пребоядисана тояга, която да размахвате.
Аз пък подкрепям лустратора, понеже пише смислено, и както мен е гласувал с мисълта, не кой казват щял да спечели, а да подкрепя процеса на демокрацията, но това не значи, че трябва да пеем оди в прослава на всеки некадърник за който сме гласували досега.
Точно политиците трябва да благодарят на нас, че сме гласували за тях, и да ни се извиняват с години, защото дереджето на държавата е зле (неудовлетворителен 3-)
А пък тези, които гласуват - имат право и да критикуват. Понякога и по-грубичко.

19.05 2014 в 20:08

БСП, ДПС и Бареков ще си разделят циганския вот
Атака ще взема умствено непълноценните
Тия хора няма как да гласуват в web сайтове

19.05 2014 в 19:50

До №34 :Извинявай, № 34 ,но понеже пишеш големи глупости,лъжи и клевети във всеки форум срещу правителството на ОДС и срещу Костов,съветвам те да си промениш ника-вместо "лудлустратор" ,да се пишеш само "ЛУД" ,това ще е по-близо до истината!

19.05 2014 в 17:24

Правителството на Филип Димитров се опита малко да направи нещо по въпроса --закон за Лустрация -> Панев, се отнасяше за БАН и "научните" среди.

Транспортна стачка от комунделите, блокиране на София...и естествено че не можеше да продължи съществуването на това правителство още повече че комунделизма си беше доста жив.

Псувайки непрекъснато Костов, замисляйки се , се питам дали можеше да се направи истинска приватизирания, май не.

Заводи мастодонти с партийни секции на всеки ъгъл биха блокирали всеки собственик, а иначе така комунделите робуваха на събратята си, докато едните направиха гуши като пеликани, другите си гризяха ноктите.

19.05 2014 в 17:16

1997 г. при активност 87-90%, СДС спечели 63-67%(нямаше как да не бъде отчетено, защото активистите на СДС бяха навсякъде), това е процента на хората които искаха промяна в България, и сега са пак толкова, нищо не се е променило в мисленето им, но просто няма за кого да гласуват.

ГРОБ - има някъде около 15% поддръжка от преливащи се гласове от БСП.

Ако се предположи че са десни формации то би трябвало да имат мнозинство от над 75-80% или заедно да направят каквито си искат промени.

Да, ама не -> при администрация 99% комундели, не може да се проведе никаква реформа, явно никой не е искал промени, щом е запазена администрацията.


19.05 2014 в 16:59

Хаха, offnews пуснаха някаква смотана анкета, в която един човек можеше да гласува колкото си иска пъти и червенотиквените герберасти се посрахте от кеф, че сте на първо място.....Много хубаво ви го казва Ludlustrator-a, ама нямате акъл да го разберете....Е то ако имахте нямаше да сте фенове на червенотиквена мутра......

19.05 2014 в 14:31

Сходни са и резултатите в ДИР.БГ, който е в топ 10 на най-четените сайтове /ОФнюз мисля, че бяха на 12-то или 15-то място, цитирам по памет/, с тази разлика, че там към днешна дата ГЕРБ водят с почти 44%, а веднага след тях се нарежда РБ с около 16% /забележителното е, че до вчера РБ имаха около 13% и само за един ден процентите са се увеличили с 3%/! Трета сила там е БСП с около 10-11%, а други партии изобщо не намират място в класацията, с изключение на тези, които заявяват, че няма да гласуват! Проблемът обаче е, че за съжаление стрина Пена от с. Горно Нанадолнище с четвъртио клас, си мисли така: за какво Че гласувам за тия, они досЕга нищо не са ми дале!

19.05 2014 в 14:23

Мда, и аз бързо правя проучвания, за сега само 12 пребоядисани комундели, аре де не се срамувайте, вече очаквах да съм банван, а вие взехте че тръгнахте бира да пиете!!