Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова: Голям товар падна от плещите ми

OFFNews 10 декември 2021 в 12:50 6369 0

Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова призна, че голям товар е паднал от плещите й след края на нейната кариера. В специално интервю за youtube канала „Спортната джунгла“ 27-годишната варненка разкри колко трудно е влязла в националния отбор.

Тя беше резерва в предишния ансамбъл, който завоюва бронз на олимпийските игри в Рио, но отпада от състава преди инцидента с Цветелина Стоянова.

„Вече бях започнала да се готвя индивидуално при Ефросина Ангелова. След това отпаднах от националния отбор и се върнах да се готвя индивидуално във Варна.

После се явих на теста за национален отбор ансамбъл. Доста хора изненадах с това,че не спирах да се боря – сподели Симона Дянкова. - Чудеха се как така продължавам да тренирам. Явно съм имала надежди и съм вярвала, че мога да успея. Радвам се, че се случи така. Тези неща ме направиха по-силна. Знаех, че имам цел и си изчаках момента.“

Какво точно се случи с контузията на Милен Радуканова в Токио, как тимът е преодолял отпадането на Ели Бинева и Теодора Александрова заради контузии и какви страхове са влезли в главата на Дянкова преди заминаването за олимпиадата, вижте в цялото интервю за youtube канала „Спортната джунгла“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!