Грациите ще спасят света (снимки)

Донислав Донев 14 септември 2018 в 16:56 4652 0

Снимка Instagram

Очарователни, усмихнати и грациозни. Няма човек на земята, който да не се впечатлява от красотата на момичетата, които се занимават с художествена гимнастика.

Ето 5 от най-привлекателните съвременни представителки на този спорт, които могат да ускорят сърдечния ритъм на всеки един мъж.

5. Валерия Ханина

През 2014 година става шампионка на Украйна. Първоначално се подвизава при индивидуалните надпревари, но успехите й идват с ансамбъла на страната.

4. Катрин Тасева

Настоящата ни надежда в художествената гимнастика е родена в Пловдив и започва да се занимава с грациозния спорт от много малка. Трудът й видимо се възнаграждава, имайки предвид добрите резултати, които Тасева постигна в последно време.

3. Александра Солдатова

19-годишната красавица демонстрира красота и сексапил и в социалните мрежи, като снимките ѝ будят сериозен интерес сред феновете.

2. Наталия Гаудио

Бразилската гордост на художествената гимнастика е една от най-добрите грации на Латинска Америка и е сред редовните кандидати за челните места по време на големи форуми.

1. Невяна Владинова

Кой, ако не тя? Владинова е родена на 23 февруари 1994 година в Плевен. Започва да се занимава с гимнастика през 2000 година. От там насетне думите са малко, а историята продължава да се пише.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews