Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Задава се сделка между Ювентус и Интер за Икарди

OFFNews 29 май 2018 в 11:29 3208 0

Сензационен трансфер се подготвя в Италия между Ювентус и Интер. Според "Кориере дела Сера" шампионите на Италия от Торино искат да привлекат в редиците си звездата на "нерадзурите" Мауро Икарди.

Според изданието "бианконерите" са предложили за услугите на аржентинеца 50 милиона евро плюс нападателя Гонсало Игуаин, който е оценяван на 60 милиона евро и е силно желан от Челси.

Цената на Икарди, записана в договора му като откупна клауза при предсрочно прекратяване е именно 110 милиона евро. Тя обаче е валидна само за отбори извън Италия, а юристите на "Старата госпожа" проверяват законността й.

През отминалия сезон Икарди отбеляза 29 гола в 34 мача, докато Игуаин се отчете с 16 в 35 срещи. Обръщането към 25-годишния Икарди показва мисленето в перспектива в Торино, тъй като Игуаин вече прехвърли 30-годишна възраст.

Любопитното е, че и Челси подготвя подобна оферта, като предлага на Интер 35 милиона евро плюс испанския национал Алваро Мората.

Наскоро съпругата и агент на Икарди Уанда Нара успокои феновете, че той остава на "Сан Сиро", но в света на големия футбол такива декларации често нямат голяма стойност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews