Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия Diema Sport 2 4K

Всички фенове на футбола ще могат да се насладят на 38 срещи ''от първи ред'' в Ultra HD резолюция

OFFNews 28 януари 2023 в 18:33 2868 0

Diema Sport 2 4K

Снимка Vivacom

Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по Diema Sport 2 4K

Специално за всички фенове на футбола, от днес Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия спортен канал Diema Sport 2 4K, част от пакет DiemaXtra.

След като запалянковците имаха възможността да се насладят на най-зрелищното спортно събитие за 2022 – Световно първенство по футбол в Катар, благодарение на безупречното качество на картината, телекомът надгражда своята телевизионна услуга EON, за да подари на всички фенове на футбола незабравимо изживяване „от първи ред“.

По Diema Sport 2 4K ще бъдат достъпни 38 срещи от новия футболен сезон в Англия в уникална Ultra HD резолюция. Първото събитие, което зрителите ще могат да проследят с огромен интерес, е двубоят между отборите на Евертън и Арсенал – на 4 февруари, събота, от 14:30 часа.

Футболните емоции за всички любители на спорта ще продължат и в неделя, когато един срещу друг ще се изправят отборите на Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити, точно в 18:30 часа, отново по Diema Sport 2 4K.

С функционалността EON Sports Mode всички потребители на EON ще получат достъп и до всичко, което се случва по време на двубоите от английската Висша лига в най-малкия детайл като жълти/червени картони, смени, пасове и много други.

Каналът вече стартира и ще е наличен за клиентите, като част от пакет DiemaXtra без допълнително заплащане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!