Венци Стефанов заплаши БФС с УЕФА

Босът на Славия прогнозира, че Лудогорец също ще бъде порязан

OFFNews 05 март 2019 в 15:51 1728 0

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели пред Спортал, че не иска да злепоставя съдийство и Българския футболен съюз, но ако не се вземат мерки, ще алармира УЕФА.

Босът на "белите" предвижда, че в неделя Лудогорец също ще бъде порязан. "Сините" и разградчани ще се изправят един срещу друг в ключов сблъсък от Първа лига, тъй като столичани имат реалния шанс да се завърнат в борбата за титлата.

"Валят някакви нелепи обвинения срещу мен, че съм бил заплашвал главния съдия на почивката. Не съм толкова глупав, защото знам, че след този мач, дори и да се спъне, аз ще съм виновен. Никак не ми се иска да злепоставям БФС и българското съдийство, но ако не се вземат мерки, такива престъпници да не свирят български мачове, ще пратя до УЕФА запис от мачовете Славия - Левски и преди време Пирин - Витоша Бистрица.

По този начин от централата ще се запознаят със слабото ниво на реферите ни. Какъв международен съдия е този, който от тъч свири засада. Няма да се спра, докато този съдия не бъде премахнат от съдийството. На почивката на мача му казах на него, че ще направя всичко възможно, за да не свири повече. Нямам никакво намерение да се откажа.

Ще видите с подобни съдии, какво ще се случва в мачовете от първата шестица. Всички останали отбори ги чака това. В неделя очаквам Лудогорец да бъде порязан", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови