Венци Стефанов: Гонят Белгия от Европа заради спряното им първенство, a вие искате и нашето да не завърши

OFFNews Последна промяна на 06 април 2020 в 16:04 963 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отрече, че Българския футболен съюз ще получава пари от УЕФА. Босът на "белите" бе един от първите напуснали сградата на БФС след края на поредната среща относно бъдещето на родното първенство.

"Виждате, че ще изхвърлят Белгия от евротурнирите заради това, че си прекратиха първенството, a вие искате и нашето да не завърши. Кой не иска!? Декларациите, като искат казват им хората - "Не участвате, заминавате".

Не е обсъждана ситуацията с Георги Дерменджиев. Предполагам, че за договора на Дерменджиев има временно изпълняващ длъжността президент и той ще вземе решение, и той ще носи отговорностите.

Някой е казал, че ще дава пари, а вие започнахте да ги делите. На баницата много народ мераклии, всеки иска пари да вземе. Това са глупости, нищо конкретно не е казано. Милиони, милиарди, какви 600 милиона?

Няма такова нещо, че ще се дават на футболния съюз пари, как да разговаряме, като такова нещо не е казано. Надявам се, че треньорите от националните гарнитури сами ще си намалят заплатите. След като им изтичат договорите преди края на сезона, те имат право да участват в клубовете си до 31 юли, ако се приеме.

Миналият път пак така питахте и видяхте какво ни казаха от щаба. Как да вземем решение, след като нямаме разрешение от щаба. Не си правете илюзии. Генерал Мутафчийски да вземе решение по предложението на Крушарски да се тренира по четири човека", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X