В Лудогорец ликуват след преизбирането на Михайлов

OFFNews Последна промяна на 16 февруари 2018 в 19:25 3999 0

Снимка sportal.bg

Изпълнителният директор на шампиона Лудогорец (Разград) Ангел Петричев заяви, че разградският клуб подкрепя Борислав Михайлов за шеф на БФС, защото ръководеният от него екип залага на съзиданието.

Петричев похвали новото-старо ръководство на БФС и благодари за помощта, която оказва на "орлите". Днес Михайлов беше преизбран за пореден мандат, а полученият резултат от гласуването може да се определи като "тодорживковски" - над 90 процента.

"Управлението на Борислав Михайлов и хората около него е управление на съзиданието. Ние много добре знаем какво е да се гради в детско-юношеския футбол, да се гради база.

Подкрепяме и заради отношението на БФС - когато сме имали нужда от помощ, винаги сме я получавали. Ние сме един млад клуб и преди 7-8 години никой не знаеше за Лудогорец и Разград", заяви Петричев.

"Футболът е жив и благодарение на отборите и клубовете в малките градчета. Ние сме пример, че може да има успехи и в малките градове и той да бъде на високо ниво.

БФС се опитва да се развива съобразно условията в Европа. Ние вече сме наясно, че е много по-важно да имаме клуб, отколкото да имаме отбор. И снощи видяхте, че имаме клуб", допълни още един от директорите на "Лудогорец Арена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови