В Левски не са получавали заплати от 6 месеца, разкри треньорът Живко Миланов

OFFNews 26 юни 2021 в 14:34 1509 0

Ситуацията в съблекалнята на Левски не е добра заради липсата на заплащане в последната половин година, но надеждата не е напълно изчерпана, заяви треньорът на отбора от "Герена" Живко Миланов.

"Няма какво да лъжа, ситуацията в съблекалнята не е добра. Тези футболисти са професионалисти и се притесняват за бъдещето си. Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда.

Чакаме развитие по тази тема. Дал съм списък с това кои футболисти искам да останат, но нямаме подписани договори. Момчетата не са взимали заплати от шест месеца, но не са направили бойкот даже за един ден", заяви той.

"С нас или без нас, Левски ще се оправи. Това е най-големият отбор в България, с най-голямата фенска маса и няма да бъде оставен на съдбата".
Миланов говори след първата контрола за лятото, в която Левски надви Локомотив Пловдив с 1:0 с гол на Бари.

"Победата не е от толкова голямо значение за мен. Важно беше момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. Мисля, че се получи. Не можем и да търсим повече, тъй като сме в началото на подготовката, това е първа контрола и е твърде топло", продължи старши треньорът на "сините".

"Със сигурност не е приятно да не можеш да отидеш на лагер, но ситуацията е такава, каквато е. Сигурен съм, че момчетата ще се подготвят добре. Те тренират сериозно и това е най-важното", завърши Живко Миланов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови