Трагичен Левски изхвръкна от Европа

Донислав Донев 20 юли 2017 в 21:55 3656 1

Снимка Спортал

Уникално слаб Левски заслужено отпадна от Лига Европа. "Сините" паднаха 1:2 от Хайдук Сплит и с общ резултат 1:3 се насочват към вътрешното първенство. На Герена със сигурност трябва да се замислят дали имат правилен треньор, спортен директор.

Дали Нар, Бабатунде са тренирали професионално футбол. Дали Мапуку е научил правилото за засада или го кара на майтап.

Хайдук изтърва около 6-7 невероятни положения. куриоз на месеца в света може да стане това, при което топката със сигурност влизаше във вратата на Левски, но нападател на гостите я спра на голлинията и му свириха засада. Уникално безхаберие!

Заслужено футболът наказва подобни изяви. Левски поведе чрез резервата Буш, който засече с глава центриране в 69-ата минута. Явно хърватите не се трогнаха, преценявайки силите на терена. И нанесоха бърз удар.

Резервата Оданза изравни в 80-ата минута с малко късмет, а в 85-ата минута Ерцег елиминира домакините с удар извън пеналта.

Единственото извинение на Левски е липсата на публика. Тя беше пред сектор "А" и даде сърцето си до последната секунда. Но при толкова безхаберен отбор няма с какво да помогне дори от трибуните. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

1

Новак

21.07 2017 в 00:35

Както се казва - не е срамно да грешиш, срамно е да не се учиш от грешките. В Левски не видяха ли до къде я докара "другия колос" с такава политика - докарване на африканци на килограм и привличане на застаряващи "звезди" - доколко дълбоката резерва в Ман Юн. Обертан е голяма звезда. Та даже и английската им връзка е подобна - и Лупи разнасяше като мечка някакъв англичанин с пура, който уреждаше играчи от Висшата лига. Със сигурност с парите за заплати на Гомес и Обертан можеха да си задържат Краев и заедно с Вутов да имат левскарско ядро, а не Бабатунде - Маматунде, Нар - Мар. Къде са Мики Орачев, близнаците Цоневи? Няма ги. Ако навремето така докарваха чужденци дали щеше да се утвърдят Ники Илиев, Гиби Искренов, Наско, Боби, Кокала. Такива хора носят духа на отбора (справка Митрев) , а не Серджио Буш (с цялото ми уважение като сносен нападател) , който преди година казваше "ЦСКА е най-големия отбор в България", а сега такъв е Левски.