Тити говори за проблемите в Левски

OFFNews 08 май 2023 в 11:29 1682 0

Тити

Снимка Фейсбук на Константин Папазов

Тити говори за проблемите в Левски

Баскетболният специалист и голям фен на Левски Константин Папазов беше ексклузивен гост в ютуб канала "Неформално с Георги Петков". Президентът на баскетболния Левски, превърнал се през годините в емблематична фигура за "сините" в този спорт, коментира актуалната ситуация във футболния столичен гранд.

Специалистът не се посвени "да нарече нещата с истинските им имена", както самият той отбеляза, като не спести нищо на никого.

Тити разкри какъв ултиматум е поставил Станимир Стоилов на Наско Сираков, за да остане начело на отбора.

"Стоилов беше поставил ултиматум на Сираков - да не назначава Борето, Даниел Боримиров, за изпълнителен директор. Заради това в онзи момент длъжността се заемаше от Иво Ивков. Това е истината".

Папазов сподели и важни детайли, свързани с финансите в клуба и особено тези, касаещи Станимир Стоилов.

"Освен онези 70 000, Мъри поиска и 28 000 неустойка. После каза, че адвокатката му нещо е имала претенции. 28 000! От Борда си мислеха, че съм луд, когато им казах да му ги дадем. Освен това на самия мен той ми струва 125 000 лева... Заради случилото се с екипировката. Нарече ме лъжец, а това няма как да стане, защото аз си държа на думата".

Какво още каза той за Наско Сираков, ситуацията в клуба, напускането на Иво Ивков и... заплахите от фенове и предупрежденията, че ще бъде пребит, вижте във видеото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови