ЦСКА София започна с 1:1 срещу Славия

OFFNews 15 юли 2017 в 22:58 2605 1

ЦСКА София започна новия сезон с равенство 1:1 като гост на Славия на националния стадион "Васил Левски". Тимът от Борисовата градина пропусна куп шансове, а вратарят на "белите" Георги Петков на няколко пъти се оказа последната преграда пред гола, а пропуски пред вратата направиха Кирил Десподов и Кристиян Малинов.

ЦСКА София владееше инициативата, но я изпусна след принудителната смяна на нападателя Фернандо Каранга през второто полувреме.

Състоянието на бразилеца не е тревожно и участието му в следващия кръг срещу шампиона Лудогорец не е под голяма въпросителна.

Иначе първото попадение в срещата бе дело именно на Каранга, който реализира в 28-ата минута с глава. По всичко на терена изглеждаше, че "червените" ще стигнат до успеха, но в 62-ата минута Ивайло Димитров - Косъма изненадващо изравни.

"Загубихме в средата на терена, откъдето дойдоха и пасовете зад нашата защита. Играхме бавно с топката, откъдето дойдоха и проблемите ни. Определено трябва да подобрим представянето си в статичните ситуации.

Надявам се от понеделник Антон Недялков да се завърне в понеделник, както и че състоянието на Каранга няма да му попречи да вземе участие в мача с Лудогорец.

Определено това е фаулстарт, но първенството е маратон, а не един или два мача. Вярвам, че ще победим Лудогорец", коментира треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови