ЦСКА София загрява с Царско село за Ботев Пловдив

OFFNews 24 юли 2017 в 17:05 2244 0

Ръководството на ЦСКА София уреди контрола, която ще се проведе преди началото на третия кръг в Първа професионална лига. В сряда "червените" ще се изправят срещу втородивизионния Царско село. Мачът ще се проведе на базата на "червените" в Панчарево и е с начален час 10:00.

В проверката, която ще е открита за феновете, шанс ще бъде даден на френския халф Юнес Каабуни, който кара проби в отбора. Треньорът Стамен Белчев ще пусне в игра и футболисти, които до момента не са играли в официалните мачове, както и тези, които имат по-малко игрови минути.

Следващият официален мач на ЦСКА София е тази неделя, от 18:45 часа, когато тимът гостува на участника ни в Лига Европа Ботев (Пловдив).

Феновете на столичани продължават да стоят твърдо зад отбора въпреки лошия старт на сезона - 1:1 със Славия и 0:1 срещу Лудогорец.

Привържениците се стягат за поредния сблъсъкпв Пловдив. Фен клуб "Сектор Г" призова всички, които имат възможност, да отидат на стадиона и да подкрепят любимците си.

Ето какво написаха в страницата си във Фейсбук от Северната трибуна:

"Време е за поредния мач от Първа лига. В следващия кръг гостуваме на Ботев в Коматево. Срещата е в неделя от 18:45.

Въпреки негативните резултати, ние продължаваме да правим каквото е по силите ни и другата неделя ще подкрепим ЦСКА в Коматево. Направи го и ти!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови