ЦСКА-София с второ поредно равенство

OFFNews 15 октомври 2017 в 21:49 1752 0

Отборът на ЦСКА-София записа второ поредно равенство в Първа лига, след като завърши 0:0 с Пирин Благоевград на "Българска армия" в двубой от 12-ия кръг.

В предишния кръг червените завършиха 2:2 с Етър във Велико Търново. Ремито идва само седмица преди голямото дерби с Левски, който днес победи с 1:0 Етър и съкрати изоставането си от ЦСКА-София на три точки.

Така ЦСКА-София плати данък за големия брой национали, които дава, тъй като те се завърнаха с умора или контузии. Капитанът Божидар Чорбаджийски например не взе участие в двубоя именно поради травма от мача с Франция. Това наложи червените да излязат с осем чужденци.

Пирин игра много компактно в защита, а домакините създадоха изключително много положения пред вратата на гостите Благой Макенджиев, който на няколко пъти отчая нападателите в червено.

В заключителните минути пред вратата на Пирин се редуваха ситуация след ситуация, но "орлетата" оцеляха на канонадата.

"Направихме всичко възможно, но не стигнахме до гол. Създадохме доста положения, но явно нямахме ден. Не мисля, че сме зависими от Фернандо Каранга. Не само той, днес и другите нямаха ден. В края имаше малко напрежение, от което пострада играта ни в офанзивен план. От утре започваме да мислим за дербито с Левски. Вярвам, че може да спечелим и да се върнем на победния път", коментира треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews