ЦСКА-София представя отбора за новия сезон срещу Монтана

OFFNews 28 юли 2020 в 17:25 2211 0

Вицешампионът и финалист в турнира за Купата на България ЦСКА-София ще представи отбора си за новия сезон в петък (31 юли) от 19:00 часа на стадион "Българска армия".

Тогава ЦСКА-София ще изиграе втората си и последна контрола преди старта на новия сезон в Първа ига. Съперник в нея ще бъде новакът Монтана.

Преди началото на двубоя ще се състои официалното представяне на отбора за предстоящата кампания. Мачът ще се играе пред празни трибуни заради противоепидемичните мерки.

Срещата ще бъде излъчена обаче на живо в официалния канал на клуба в Youtube, както и на сайта cska.bg.

За улеснение на привържениците, които искат да си закупят абонаментни карти, в деня на мача администрацията ще работи от 14:00 до 18:30 часа.

В първия кръг на новото първенство ЦСКА-София играе с новака ЦСКА 1948. Очакванията на бившия нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев са за убедителен успех на отбора, който играе на "Българска армия".

"ЦСКА ще победи с 4:0. Ще им покаже на онези къде се намират и къде им е мястото. 1948 са подбрали играчи, които познавам лично и ги уважавам, но просто няма как този отбор да просъществува дълго. Това е временно явление, като Любимец.

Тръгват с голямата кошница и големите дини и ще изчезнат бързо. Година-две да издържат и толкова. Без публика няма смисъл да правиш футбол", каза Сакалиев пред "Тема: Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови