ЦСКА скъси дистанцията с Лудогорец

OFFNEWS 30 ноември 2017 в 19:27 2389 0

Отборът на ЦСКА се доближи само на точка от лидера Лудогорец, след като победи с 2:0 новака в Първа лига Септември в двубой от междинния 18-и кръг.

Малко по-рано през деня "орлите" загубиха с 1:2 при гостуването си на Верея. Двубоят на стадион "Българска армия" се изигра пред празни трибуни, тъй като ЦСКА получи наказание заради инцидентите на мача с Локомотив в Пловдив.

Резултатът откри Фернандо Каранга от дузпа в 26-ата минута, а Кирил Десподов удвои в 54-ата минута.

"Мачът не беше лесен до втория гол. Отборът на Септември е сериозен, имат и млади момчета. Липсата на фенове се отрази и на двата отбора. Има какво да се желае от нашия отбор.

Кирил Десподов има добър потенциал, но постоянството му е проблем", каза треньорът на ЦСКА Стамен Белчев.

"ЦСКА безспорно бяха по-добрия отбор. Трябва да имаме повече самочувствие. Цяла седмица го говоря на футболистите. В мач като този всеки трябва да покаже ниво. Без публика няма футбол, повече прилича на театър", каза наставникът на Септември Николай Митов.

В другия мач от кръга днес оборите на Витоша (Бистрица) и Локомотив (Пловдив) завършиха 1:1. Ивайло Лазаров откри резултата за столичани с точен изстрел в осмата минута, но след само 60 секунди Димо Бакалов изравни с глава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!