ЦСКА си върна на Черно море

OFFNEWS 05 ноември 2019 в 20:41 1629 0

ЦСКА победи Черно море с 2:0 като гост в мач от XV кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Тича" във Варна.

Кристиян Малинов изведе армейците напред в 88-та минута. В добавеното време Али Соу отбеляза второто попадение и изпрати феновете по трибуните в екстаз. В събота ЦСКА посреща Славия на “Армията” от 17:30 часа. С успеха ЦСКА събра 28 точки и върви на четвърто място, като има пет повече от следващия в класирането Славия.

"Ключово беше това, че бяхме търпеливи преди мача. Знаехме, че играем срещу много добър отбор. Черно море играе силно като домакин. Мисля, че нашата победа е заслужена. Имахме няколко добри момента. Бяхме търпеливи и в края вкарахме два изключително красиви гола. Много съм доволен, че успяхме да победим днес. Малинов отиде в линията на изморените защитници на Черно море.

Жеферсон също се включи добре. Винаги искам да играем добре. Емоцията ми е свързана с представянето на отбора. Искам играчите да са спокойни. Черно море нямаше нито едно положение до онзи момент след нашия гол. Имахме късмет, че не допуснахме гол.

За нас всеки мач е труден. Имахме три много тежки гостувания. Искам да похваля отбора. Трябва още малко увереност в собствените възможности. Силата е на тяхна страна. Още е рано да говорим за мача със Славия. Ще мислим за този двубой от утре”, коментира треньорът на столичани Милош Крушчич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови