ЦСКА представя пореден нов спонсор

OFFNews 26 октомври 2017 в 16:21 1840 0

Утре (27 октомври) от 11:00 часа на ст."Българска армия" ще се проведе пресконференция, на която ЦСКА ще представи нов партньор.

На събитието ще присъстват спортният директор Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, футболистът Антон Недялков и представители на компанията, с която ЦСКА сключва договор за партньорство.

Поради големия интерес от страна на медиите, ръководството на ЦСКА е пък е взело решение утрешната тренировка от 17 часа на базата в Панчарево да е открита за първите 15 минути.

В същото време нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи наградата за футболист №1 на месец септември. Голмайсторът на червените обяви, че целта му е да спечели поне една титла, преди да си тръгне от клуба.

“Благодарен съм на това, което се получава. Да не забравяме, че сме отбор и така правим нещата. Благодарен съм за наградата. Фокусирам се върху нещата на терена. Откакто съм дошъл, съм казал, че най-важното е да се боря за ЦСКА и да си тръгна с поне една титла.

Не може да се побеждава всеки път. Не сме Барселона. Но не сме свикнали да губим точки. Трябва да вдигнем главата и да продължим напред.

Левски е отбор, който се защитава добре. Те знаят, че ако ми оставят едно положение, мога да вкарам. Но дербито мина и гледаме към следващия мач.

Когато даден отбор се защитава добре, трябва да помислим за други ситуации. Отборът не е само Каранга. И Лудогорец ще губи точки, ще падат. Нормално. Това е футболът. Ние продължаваме да гоним нашите цели. Ще работим за това те да губят точки, а ние да печелим. Накрая на първенството ще се радваме", каза Каранга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови