ЦСКА набира скорост, постигна трета поредна победа

OFFNews 09 ноември 2019 в 20:52 1098 0

ЦСКА победи Славия с 1:0 в столичното дерби от 16-и кръг на Първа лига, което се игра на стадион “Българска армия”.

Първото полувреме беше доста слабо и разочарова зрителите,като може да се запомни само с един удар на Евандро, след който топката рикошира във футболист на Славия и тупна на горната греда на пазената от Георги Георгиев врата.

През втората част играта се оживи, ЦСКА наложи натиск и стигна до гол в 66-ата минута, когато точен бе Али Соу с глава след центриране на Петър Занев от свободен удар.

В 86-ата минута бе вдигнат червен картон на Славчо Шоколаров и “белите” останаха с човек по-малко. Въпреки това те можеха да стигнат до равенство, но след удар на резервата Емил Стоев топката се озова в десния страничен стълб на Густаво Бусато, който успя да играе с нея и да опази вратата си от сигурно попадение.

ЦСКА записа трета поредна победа, а Славия прекъсна серия от пет мача без загуба. “Белите” също така остават без успех срещу “армейците” от октомври 2011 година.

ЦСКА заема четвърто място в класирането с 31 точки, а Славия е на пета позиция с 23. В следващия кръг ЦСКА гостува на Ботев Враца, а Славия посреща Черно море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews