ЦСКА: Интерес към Каранга има, но оферти - не

OFFNews 10 ноември 2017 в 16:02 1928 0

Ръководството на ЦСКА заяви, че в клуба на е постъпвала официална оферта за трансфер на голмайстора на Първа професионална лига - Фернандо Каранга.

В съобщение на официалния си сайт "червените" определиха информациите за интерес към бразилеца като спекулации и заподозряха, че те целят да разконцентрират бразилеца преди следващите срещи.

За интерес към Каранга се заговори от страна на португалския Бенфика, а изданието "А Бола" определи като конкуренти за подписа на нападателя английските Уест Бромич и Кристъл Палас.

Ето и цялото изявление от страна на ЦСКА:

Армейци,

по повод на появилите се информации в някои медии ви информираме, че конкретна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба.

Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от много отбори, но до момента няма клуб, който да е изпратил конкретно предложение за нападателя.

Всички информации, които се разпространяват в момента, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди предстоящите важни мачове.

Ние обаче вярваме, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с червената фланелка.

От ръководството".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews