Стойчо Стоев ще направи няколко промени в състава за мача с ТНС

OFFNews Последна промяна на 07 август 2019 в 15:33 712 0

Снимка Facebook: PFC Ludogorets 1945

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е оптимист преди срещата от третия квалификационен кръг на Лига Европа с Дъ ню сейнтс (ТНС). Специалистът сподели, че ще даде шанс за изява на някои футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг утре от 20:30 часа на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

"Ще направя някои ротации в състава за мача с Дъ ню сейнтс. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете.

В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ ню сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности.

Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника. Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение.

Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме.

Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление не се получава така много често във футбола. Фокусът ни е върху двубоя с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА", каза Стоев.