Скандал за пари остави Верея без треньор

OFFNews 08 септември 2018 в 12:00 1513 0

Скандал за пари е разтърсил Верея. Отборът на Небойша Лекич пристигна вчера в Гълъбово, където трябваше да играе контролен мач с местния Ботев, но след скандал в съблекалнята никой не излезе за спаринга.

Българите в отбора са отказали да участват, тъй като според тях сръбският специалист прекалявал с лансирането на чужденците, които довел. Според "Меридиан Мач" обаче истинската причина обаче е фактът, че родните футболисти се съмняват, че ръководството на клуба плаща избирателно заплатите и не дава на тях, но пълни сметките на легионерите.

"Без коментар. Питайте клуба за това, което се случва", каза Небойша Лекич пред репортер на стадиона в Гълъбово. Наставникът и играчите му изчакаха пред съоръжението близо час клубния автобус да се върне и да ги прибере, докато състезателите на Ботев проведоха двустранна игра.

След скандала шефът на Верея Галин Михайлов е взел решение да уволни Лекич, за да свали напрежението в състава. Смята се, че за заместник на сърбина е избран досегашният наставник на Ботев (Гълъбово) Людмил Киров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews