Шампионът Лудогорец продължава без загуба в Австрия

OFFNews 26 юни 2017 в 21:38 1616 0

Шампионът на България Лудогорец записа пореден престижен престижен резултат в контролите по време на лагера в Австрия. Този път "орлите" постигнаха 1:1 срещу Олимпиакос.

Попадението за най-титулувания гръцки тим вкара Фортунис в 34-ата минута, а десет минути след това бразилецът Марселиньо изравни с чудесен шут.

Единственият българин в състава на Лудогорец беше защитникът Георги Терзиев,на когото се търси отбор. В предишните си две контроли Лудогорец победи Зенит Санкт Петербург и Габала.

След срещата треньорът Георги Дерменджиев сподели мнението си, че двубоят се е оказал доста твърд за контрола, но отдаде това на стила на тима от южната ни съседка.

"Това е един много добър отбор, за мен стана добър мач, малко по-твърд. Олимпиакос е хегемон в гръцкото първенство - шампиони са седма поредна година, което на нас ни носи удовлетворение, че играем срещу такъв силен отбор", коментира пловдивчанинът.

Той говори и за контузията на капитана Светослав Дяков, която притеснява сериозно феновете преди старта на участието в Шампионската лига срещу Жалгирис.

"Да се надяваме, че ще се оправи по-рано, колкото и да не е сериозна контузията му. Надявам се, че той ще навакса пропуснатото в подготовката, той е опитен футболист. Към 12 юли ще преценим кой да играе, ако Дяков не може да влезе", завърши Дерменджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови