Реал Мадрид залага на Раул

OFFNews 03 юни 2018 в 13:24 3909 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес сериозно обмисля възможността да повери треньорския пост на "белия балет" на легендарния бивш нападател на клуба Раул Гонзалес.

Логиката на боса е, че щом Зинедин Зидан, който напусна преди дни след три трофея в Шампионската лига, се е справил така блестящо, то и на други легенди на Реал ще им се получи добре.

Според публикация в "Ас" като основни претенденти за позицията все пак се смятат Маурисио Почетино, Арсен Венгер, Юрген Клоп, който е фаворит на феновете, и Михаел Лаудруп.

Притесненията на Перес относно Раул са свързани с малкия му опит, тъй като той се занимава с треньорство в школата на Реал едва от пролетта.

Възможно е и той като Зидан да премине период на адаптация в качеството си на помощник. Зизу беше асистент на Карло Анчелоти в периода 2013-2014 година, след което пое дубъла, а през януари 2016 година и основният състав на Реал. Само за 2,5 години той изведе Реал до титлите в 9 турнира, включително вече споменатите три трофея от Шампионската лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!