Ръководството на Левски обори твърдения на Венци Стефанов за заплатите в клуба

OFFNews 18 февруари 2020 в 14:34 2021 1

Ръководството на Левски реагира остро с декларация срещу отправените днес твърдения за равнището на заплатите в клуба от страна на президента на Славия Венцеслав Стефанов.

На пресконференция той спомена смущаващи цифри за заплати и раздути щатове в Левски, като даде за пример за финансова дисциплина Славия. Думите му прозвучаха в момент, в който Левски изпитва затруднения, а феновете събират дарения, за да помогнат за плащане на текущи задължения.

Това подразни синьото ръководство, което се обърна към левскарската общност с декларация в официалния сайт.

"Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК „Славия“ Венцеслав Стефанов.

С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в „ПФК Левски“ няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на „Славия“ суми.

Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.

Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.

Като, например, ако в „Славия“ има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в „Славия“?

Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица.

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!"

ПФК ЛЕВСКИ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

Kraft

18.02 2020 в 15:59

Който може да смята, може сам да си направи сметката: месечната издръжка на Левски е 1,5-2,0 млн.лв(по думи на П.Колев).
По принцип заплатите на първия отбор са едно от най-сериозните пера. Дори, да предположим, че за тях отиват 30%, то Венци Стефанов е прав - получава се средна заплата от около 20 000 лв.
Иначе, нека си пускат декларации - това със сигурност го умеят.
 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков