Победителят за емблемата на ЦСКА отказа да говори

OFFNews 30 май 2017 в 16:09 6107 0

Снимка Спортал

Иван Велччев, известен като Кюстендилеца във фенските среди, отказа да говори след победата си в търга за активите на ЦСКА. Той е собственик на дружеството "РЕД ЕНИМЪЛС", което предложи 8 милиона лева, най-високата оферта.

Фирмата е създадена на 23 март 2017 година в блок на столичния квартал Слатина и е с капитал 500 лева. Сега има пет работни дни да внесе въпросните 8 милиона без 160 000 задатък.

След края на търга Иван Велчев отказа да говори пред медиите, като бързо напусна. Весто него пред камерите застана административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев, чиито думи предадохме.

Иван Велчев зае мястото на тартор на сектор "Г" след ареста на Росен Петров - Животното преди време. Известен е като човекът, който разпява агитката след оттеглянето на "Офанзива" от "Армията".

Преди време лежа 7 месеца в ареста в Разлог след оплакване на бизнесмени, че на 22 юни 2014 г. в Банско са били пребити от група фенове на ЦСКА. До инцидента се стигнало, след като автомобилите на феновете, които си почивали в курорта, били напръскани със синя боя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови