Плащаш за Бока или Милан - гледаш евентуално Уест Хем в чест на Гунди

OFFNews 25 септември 2018 в 15:14 2587 0

След като срещите с Бока Хуниорс и Милан отпаднаха, сега Уест Хем е сред вариантите за приятелски мач с Левски по повод 75-годишнината от рождението на емблемата Георги Аспарухов-Гунди.

Вчера окончателно стана ясно, че "росонерите" няма да пристигнат в София за двубоя, а днес фирмата-организатор "Мокко Solution" свика пресконференция. На нея стана ясно, че "чуковете" от Лондон са възможен съперник.

"Вчера след 17:00 часа дойде потвърждение от клуб от Висшата лига за готовността да изиграе мач на 12-и октомври в София и чакаме отговор от ръководството на Левски", обяви представителят на компанията Димитър Дамянов.

"Разговорите с Левски започнаха през месец март миналата година. Бяха предложени доста клубове, като Манчестър Сити и Атлетико Мадрид, но нямаше дата, която да бъда добра за Левски, тъй като отборът се готвеше за турнирите в Европа.

Предложихме на Левски Бока Хуниорс, съгласувахме го с клуба. Мачът официално бе обявен на 19 август, но проблемът беше, че Барселона не можа да даде точна дата за двубоя на "каталунците" с Бока.

До края на месец юни не беше абсолютно сигурна датата на мача Барселона - Бока. От това зависеше и мачът на Левски с Бока. Говорих с директора на Бока Хуниорс, той ме посъветва да търся и друг вариант. Срещнах се с Евгени Русев, за да му кажа за ситуацията.

Подписахме предварителни договори с Ювентус и Милан, но срокът с предварителния договор с Юве изтече. Решихме да рискуваме и прекратихме договора с Бока и подписахме контракт с Милан.

Той се подписа на 9 юли и го изпратихме на ръководството на Левски. Координирахме всичко с ръководството на Левски. По молба не Левски ние задържахме и не обявявахме нищо. След мачовете с Вадуц обявихме всичко.

Ако те искат, ние сме окей да го осъществим. Има официален мейл от Уест Хем към нас и към Левски", каза още Дамянов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews