Петричев: Такъв феърплей е в ущърб на Лудогорец

OFFNews 12 август 2019 в 13:51 1234 0

Снимка ludogorets.com

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази недоволството си от някои отсъждания на арбитрите по време на сблъсъка с ЦСКА в Разград, завършил 0:0.

"Ако това е феърплеят, за който си говорихме в началото на първенството, то той е в ущърб на Лудогорец", категоричен бе Петричев, който визираше срещата при премиера Бойко Борисов на шефовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец.

На нея присъстваха Васил Божков, Гриша Ганчев, а разградчани бяха представени от Георги Домусчиев. На излизане Гриша Ганчев разкри естеството на разговорите, като каза, че са се разбрали да има феърплей през новия сезон.

Най-големите претенции на Лудогорец са за грешки на съдията и неотсъдена дузпа заради опасна игра на Раул Албентоса срещу Клаудиу Кешеру в края на мача и смятат да подават жалба.

Любопитното е, че въпросната ситуация дори не е описана в репортажа за мача в сайта на разградчани, озаглавен "Лудогорец изпусна ЦСКА".

Ден след мача Петричев продължи да недоволства.

"Това не е нарушение, това е покушение! На този удар и най-известният каратист сред футболистите Златан Ибрахимович ще завиди. Определено Албентоса е най-добрият каратист в Ефбет Лига", написа директорът в профила си във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови