Патрис Евра също идва за мача на Бербатов

OFFNews 03 април 2017 в 10:35 2511 1

Патрис Евра е поредното голямо име, което ще участва в благотворителния мач на Димитър Бербатов през юни. Левият защитник напусна Манчестър Юнайтед през 2014 година, когато подписа с италианския Ювентус. 

"Другият ми брат. Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра.

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с „Манчестър Юнайтед“ и с 2 титли на Италия с „Ювентус“.

Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на „Юнайтед“. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция.

Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!", написа Бербо. 

Нападателят ни публикува и видеопослание на френския защитник, в което той споделя, че няма търпение да посети родината ни. После потвърждава, че е най-близкият приятел на българина.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

03.04 2017 в 10:41

А патрис МАРКИ и патрис ДОЛАРИ ше дойдат ли и те?