Първите полуфиналисти в Шампионската лига ясни довечера по MAX Sport

OFFNews 16 април 2019 в 16:01 1743 0

Имената на първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще станат известни довечера. Сблъсъците Барселона – Манчестър Юнайтед и Ювентус – Аякс ще се предават пряко в ефира на спортните канали на А1.

От 22:00 часа „Камп ноу” ще е арена на втория епизод в сблъсъка между Барселона и Манчестър Юнайтед. Каталунците имат преднина от 1:0 след първия мач на „Олд Трафорд”, но Юнайтед доказаха на няколко пъти през сезона, че имат сили да печелят като гост.

Момчетата на Оле Гунар Солскяер имаха пасив от 0:2 след първия мач в Англия срещу френския ПСЖ на 1/8-финалите, но след успех с 3:1 в Париж достигнаха до Топ 8. Дали зрителите на „Камп ноу” ще станат свидетели на поредната сензация в Шампионската лига през този сезон, ще стане ясно от прякото предаване на мача по MAX Sport 3. Срещата ще се излъчва и като pay-per-view на live.a1.bg.

Отново от 22:00 часа, но по MAX Sport 2, е време за сблъсъка между Ювентус и Аякс. Първият двубой на „Йохан Кройф Арена” завърши 1:1, което поставя гранда от Торино в ролята на фаворит.

Младият тим на Аякс обаче доказа, че всеки, който го подцени, ще страда жестоко. Амстердамци сътвориха изненадата на сезона досега в Лигата, след като шокираха Реал Мадрид с 4:1 на „Сантяго Бернабеу” в 1/8-финалите и се класираха напред, въпреки домакинската загуба с 1:2 в първия мач.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови