Първите 1/4-финалисти в Шампионската лига стават ясни по MAX Sport днес

OFFNews 05 март 2019 в 16:24 2121 0

Тази вечер ще станат ясни първите ¼-финалисти в тазгодишното издание на Шампионската лига. Реал Мадрид и Тотнъм излизат като откровени фаворити съответно срещу Аякс и Борусия Дортмунд, като началото и на двата двубоя е 22:00 чaса.

На Сантяго Бернабеу в Мадрид Реал ще излезе срещу Аякс с комфортен аванс от 2:1 след първия мач на Йохан Кройф Арена. Единствените притеснения пред Кралския клуб са наказанието на капитана Серхио Рамос, както и разочарованието от двете последователни домакински загуби от Барселона през изминалата седмица.

Отстраняването на Кралския клуб изглежда невъзможно, но ако Аякс повтори добрата игра от първия мач, със сигурност мачът няма да е скучен. Двубоят ще може да се проследи пряко по MAX Sport 2, както и като pay-per-view на live.a1.bg.

Във втория двубой тази вечер Борусия Дортмунд има наглед непосилната задача да отстрани Тотнъм. Англичаните ще излязат със самочувствие след комфортния аванс, който взеха след домакинската си победа с 3:0, но феновете на Сигнал Идиуна Парк ще очакват чудото. Мачът Борусия Дортмунд – Тотнъм ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

Партньорска публикация!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови