Официално: Николай Михайлов се завърна на Герена (видео)

OFFNews 26 ноември 2018 в 11:40 2601 1

Шефовете в Левски и Николай Михайлов най-накрая постигнаха споразумение. Oпитният вратар, пазил за последно в Омония Никозия, вече е играч на "сините".

Както е известно, от "Герена" вече направиха няколко опита да си вземат Михайлов. Вратарят дори се срещна със Спас Русев. Ники обаче отхвърли предложението през лятото, след като се появиха спекулации за заплатата му.

Този път 26-кратните шампиони успяха да си върнат стража. Миналата седмица Михайлов мина успешни медицински прегледи, в които стана ясно, че е здрав, но трябва да свали няколко килограма, за да влезе във форма.

През 2007-а година Николай премина от Левски в Ливърпул, но не записа и минута, след което беше даден под наем в холандския Твенте. От 2010-а холандският клуб го откупи, което е и най-добрия период до момента в кариерата му.

Михайлов има общо 15 мача за първия тим на Левски, като е играл в "А" група, Купата на България, Купата на УЕФА и Шампионската лига. Именно в Шампионската лига е последната му среща за столичани, когато направи една грешка при поражението с 0:3 от Вердер (Бремен) на стадион "Васил Левски".

Той дебютира преди да навърши 16 години в първенството, когато пази 90 минути при победата с 2:1 над Черно море на стадион "Георги Аспарухов".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови