Новият идол на Герена: От дете съм тук, Левски е начин на живот (видео)

ОFFNews 05 април 2017 в 17:25 2107 0

Снимка Сергей Антонов

Едно момче дойде от наем в Несебър през зимата и бързо стана любимец на Герена. Николай Кръстев излезе за първи път като титуляр срещу ЦСКА-София и направи невероятни спасявания за успеха 2:1.

Младият вратарв даде специално интервю за клубната телевизия: "На "Герена" стъпих за първи път през 2007 година. Бях на 10 години и оттогава съм вратар. От малък имах амбиции на стана вратар, но от моите родители не е имало болни амбиции.

С много труд и постоянство се става. Божидар Митрев ми беше идол от малък. Всеки ден научавам по нещо ново от него. Той ми дава насоки. И Боян Йоргачевич ми помага", започна Кръстев.

"Усещането да играя за Левски е просто неописуемо. Не мога да го опиша. Като излезеш на терена и запеят зад теб. Не мога да го опиша", допълни още той.

"За последен път бях в сектор "Б" бях на мача Левски – Лудогорец за Купата. За мен най-паметният мач е Левски – Лил 2:2, когато Гаджев вкара гол. Аз съм тук от малък и просто Левски е начин на живот. Който е от малък левскар, знае какво е", продължи стражът.

па. Харесвам италианското, а и испанското първенство", споделя Кръстев.

"Бих посъветвал децата да се влагат всеки ден в тренировъчния процес, да вярват в способностите си и да не се се отказват", каза още юношата на клуба, който сега води битка за титулярно място с идола си Божидар Митрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!