Ники Михайлов пред сензационно завръщане на "Герена"

OFFNews 19 август 2017 в 20:40 2460 0

Снимка Facebook: Nikolay Mihaylov

Собственикът на Левски Спас Русев има желание да вземе един от най-коментираните български национали - вратарят Николай Михайлов, пише Sportal.bg.

След като привлече бившия играч на Манчестър Юнайтед Габриел Обретан, както и прекаралия шест години в Уигън Жорди Гомес, Русев иска юношата на "сините" в състава си.

Босът имал голямо желание да върне националния вратар на "Герена". Както е известно, през лятото на 2007 година Михайлов-Младши напусна в посока Ливърпул. Тогавашният финалист на Шампионската лига плати 300 000 евро за младия страж, който игра в Твенте, Верона и Мерсин.

Ники Михайлов е без отбор на този етап, като изчаква най-доброто предложение за него. Желанието на вратаря е да играе зад граница, но офертите към него не го задоволяват на този етап, а Русев иска да го върне в състава, където в момента титуляр е капитанът Божидар Митрев.

29-годишният вратар неведнъж е обявявал, че в България би играл само с екипа на Левски, тъй като е фен на клуба от дете, но предпочита да играе максимално дълго време в чужбина.

Михайлов има общо 15 мача за първия тим на Левски, като е играл в "А" група, Купата на България, Купата на УЕФА и Шампионската лига.

Той дебютира преди да навърши 16 години в първенството, когато пази 90 минути при победата с 2:1 над Черно море на стадион "Георги Аспарухов".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!