Няма нищо по-хубаво от лошото време за кръчмите в Бургас

Феновете на Ботев подгряват кротко от сутринта, ще бият рекорда от мача с Бейтар

OFFNews 27 юли 2017 в 19:49 2300 0

Няма нищо по-хубаво от лошото време. Разбраха го и кръчмарите в Бургас днес. "Капаните" в целия град буквално бяха претъпкани с фенове на Ботев Пловдив, чийто тим излиза срещу броени минути срещу Маритимо в мач от Лига Европа.

Пороят принуди всички запалянковци да се набутат на сухо. Къде, ако не в заведенията? При хубавото време на реванша с Бейтар Йерусалим пловдивчани не мърдаха от плажната ивица, като отскачаха мързеливо за по бира или водка.

Сега обаче заляха буквално и морската градина, и центъра, и улиците около комплекс "Лазур". Собствениците и сервитьорки останаха предоволни. Ултрасите на Ботев поръчваха от сутринта, пееха, не създаваха никакви неприятности.

И след 18,30 ч. започнаха да се отравят към стадиона, където се очаква да бият по посещаемост постижението си от мача с Бейтар Йерусалим, когато имаше близо 8000 "бултраси".

Този път нямаше и полицейско напрежение с агитката на гостите. Такава просто нямаше.  Едва десетина привърженици пристигнаха с чартъра на Маритимо и седнаха в ложата.

Приятелски мина обядът и между ръководствата. Президентът на Ботев Ангел Палийски покани на обяд колегата си в Маритимо Карлош Перейра. Двамата се разговориха за лятото, лошото време и мача, след което си размениха по една чанта с подаръци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!