Неймар се представи на Париж с гол за 222 милиона евро (видео)

OFFNews 21 август 2017 в 10:29 3927 0

Струва ли Неймар 222 милиона евро? Дебатите продължават, макар че след като някой е платил толкова, значи отговорът е положителен. Бразилецът вкара гол като за 222 милиона евро при дебюта си на парижка земя. И със сигурност сделката си изглежда отлична.

ПСЖ прие Тулуза на "Парк де Пренс", а зрителите се насладиха на истинско шоу. Черешката на тортата дойде в края, когато Неймар изигра истинска ламбада между половината отбор на гостите. След каскадата финтове той мушна топката в мрежата.

Парижани сразиха 6:2 Тулуза, а Неймар вкара общо два гола. Адриен Рабио, Единсон Кавани, Хавиер Пасторе и Лейвин Курзава също бяха точни за домакините, които първи пуснаха гол. ПСЖ запази пълния си актив от точки и след третия кръг в Лига 1, като се изравни с Монако и Сент Етиен, но оглави таблицата заради по-добрата си голова разлика.

Неймар направи още няколко страхотни финта, като дълго ще се коментира този на следващото видео:

Преди началото на двубоя с минута мълчание беше почетена паметта на жертвите на атентата в Барселона. Неймар не можа да сдържи емоциите си и се разплака.

Публиката на ПСЖ се сбогува със своя любимец Блес Матюиди. Френският национал премина в Ювентус и се появи на "Парк де Пренс", за да си вземе довиждане с феновете, които го аплодираха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови